donderdag 14 maart 2013

Een hoer is geen slavin


Indien men een vrouw in de westerse cultuur als hoer beschouwt, associeert men dat met het betalen voor seks. De basis betreft de vrije wil van de betreffende vrouwelijke prostituee. Zij bepaalt voor welke prijs zij zichzelf aanbiedt en heeft het recht mannen te weigeren, ook als die mannen driftig met geld wapperen. De westerse prostituee is de baas over het eigen lijf. In Nederland draagt zij zelfs belasting af.
“Zij die de islamitiese godsdienst belijden, begrijpen de zeden en gewoonten van de Nederlanders niet. En het is bekend dat voor hen het gedrag en leefpatroon van Nederlandse vrouwen zo afwijkt van het hunne, dat bij velen van hen de gedachte kon opkomen in een soort “Babylon'' terechtgekomen te zijn. Waar naar hun maatstaven gemeten de vrouwen zich zo onzedelijk gedragen dat het welhaast hoeren moesten zijn.” – Socialistische Partij (SP) 1983 Gastarbeid en Kapitaal

Indien men een vrouw in de islamitische cultuur als hoer beschouwt, associeert men dat met het zijn van een slavin en het mogen aanranden en/of verkrachten van die vrouw. De basis betreft de ondergeschiktheid van de vrouw en het recht van de islamitische man om haar te nemen, indien hij dat wenst. Waar in de westerse cultuur een vorm van respect te bemerken is voor vrouwen die het oudste beroep ter wereld uitoefenen, zijn hoeren binnen de islamitische cultuur zeer minderwaardig.
Dat westerse meisjes en vrouwen met strakke jeans en topje binnen de islamitische cultuur als hoer worden beschouwd, is al erg genoeg. De ernst van de zaak wordt echter nóg meer duidelijk als helder wordt, wat men binnen de islamitische cultuur met een hoer associeert, in tegenstelling tot wat men binnen de westerse cultuur met een hoer associeert.
Binnen de westerse cultuur blijf je met je handen van de vrouw af. Of ze nu naakt over straat loopt, gekozen heeft voor het vakgebied prostitutie of regelmatig onenightstands heeft. Hoe de westerse vrouw zich ook kleedt of gedraagt; de basis betreft altijd de vrije wil. Een vrouw als hoer beschouwen, laat de man binnen de westerse cultuur niet vrij om te doen en laten met haar wat hij wenst. Een hoer is geen slavin. Het is een omschrijving, een beschouwing, een mening, zonder gevolgen. Al is zij een hoer en verkoopt zij haar lichaam, zij wordt binnen de westerse cultuur niet als minderwaardig mens gezien, die tegen haar wil in betast en verkracht mag worden.
Binnen de islamitische cultuur wordt de vrouw die als hoer wordt beschouwd, gezien als een slavin. Waarmee de islamitische man mag doen en laten wat hij wenst. Zij is zeer minderwaardig.
“Waar naar hun maatstaven gemeten de vrouwen zich zo onzedelijk gedragen dat het welhaast hoeren moesten zijn.” – SP 1983
Indien westerse meisjes en vrouwen in strakke jeans beschouwd worden als hoeren, zijn de islamitische mannen naar maatstaven van islam, vrij om met hen te doen wat zij wensen.
Een voorbeeld hiervan in Nederland is de zaak van de Turkse jongens in Hilversum. “Ze hielden me tegen mijn zin net zo lang vast tot ze klaarkwamen”. Maar het grootste voorbeeld wordt ons gegeven door Oslo, waar 100% van het aantal "aggravated assaults" in de afgelopen 5 jaar is gepleegd door niet-westerse immigranten.
Loverboys zijn een direct gevolg van de opvattingen vanuit islam ten opzichte van vrouwen. Westerse  meisjes zonder hoofddoek, onzedelijk in optiek van islam, zijn hoeren. En hoeren zet je voor je aan het werk als slavin.
Opvattingen liggen ten grondslag aan handelingen. Daarom is het van belang de opvattingen vanuit islam te kennen, te duiden en te analyseren, nu wij in de samenleving steeds sterker geconfronteerd worden met deze totalitaire ideologie.
Laten wij de vrijheid en veiligheid van westerse meisjes en vrouwen ondergeschikt zijn aan islam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten