zaterdag 16 maart 2013

Moslimorgaan veroordeelt uiting antisemitisme

Zaterdag stond in de Telegraaf een stuk met de kop "moslimorgaan veroordeelt antisemitisme". Wie het artikel goed leest, komt mogelijk tot een andere conclusie. Veroordeelt het moslimorgaan daadwerkelijk antisemitisme of geeft het moslimorgaan aan, dat het uiten van antisemitisme niet handig is?
"De organisatie wil in gesprek met alle partijen die bij het incident betrokken zijn en zal binnenkort met prominenten en bestuurders van moslimorganisaties samenkomen om de kwestie te bespreken."
Het uitgangspunt zegt meestens veel over de uitkomst. Als het moslimorgaan spreekt van een incident, is men dus op voorhand niet bereid het probleem onder ogen te komen. Antisemitisme is namelijk inherent aan het mohammedanisme. Wie zich een klein beetje heeft verdiept in de leer van het mohammedanisme, kan niet anders dan concluderen dat Jodenhaat vanuit islam wordt opgelegd aan mohammedanen. Een opvoeding op basis van de leer van islam, is een opvoeding met antisemitisme als ingrediënt. Er is dan ook geen sprake van een incident. Het moslimorgaan weet dat als geen ander.
„Blijkbaar is er bij sommige jongeren onvoldoende besef van de implicaties van uitspraken zoals gedaan in de uitzending. Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat uitsluiting, discriminatie en racisme in welke vorm dan ook onze samenleving nooit ten goede komen”
Hier wordt de kern aangegeven. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. De jonge mohammedanen overzien de gevolgen van hun uitspraken nog niet. Vanuit een realofobisch perspectief, zegt het moslimorgaan hier antisemitisme af te keuren en op te komen voor de Nederlandse samenleving. In werkelijkheid wordt hier gesteld, dat de jonge mohammedanen ongewenst te veel bloot geven van de mohammedaanse leer en niet beseffen dat zij hiermee weerstand opwekken bij de westerse bevolking, tegen het mohammedanisme. Een weerstand die niet gewenst is, in dit stadium van Het Project. "Het moet duidelijk zijn dat uitsluiting, discriminatie en racisme in welke vorm dan ook onze moslimse samenleving nooit ten goede komen."
Volgens de organisatie is sprake van een „maatschappelijk zeer gevoelig onderwerp waarbij mensen tot in het diepst van hun bestaansrecht geraakt worden”. Het CMO roept iedereen, onder wie politici en media, daarom op zorgvuldig met het thema om te gaan.
Het blootgeven van de hatelijke wortels van het mohammedanisme, ligt maatschappelijk inderdaad zeer gevoelig. Bij iedere uiting van deze haat jegens Joden, maar ook tegen westerlingen zoals Richard Nieuwenhuizen, wordt er snel gesproken van een incident. Toch zien steeds meer Nederlanders in, dat er wel degelijk een ontegenzeggelijk verband is, tussen het mohammedanisme en deze niet-incidenten. Over de mainstream media hoeft het CMO zich geen zorgen te maken. Die gaan al decennialang 'uiterst zorgvuldig' om met dit thema en geven klakkeloos weer, wat moslimse organisaties graag weergegeven zien.

Het moslimorgaan zal binnenkort met prominenten en bestuurders van moslimorganisaties samenkomen om de kwestie te bespreken. Mohammedanen United zijn en blijven wolven in schaapskleren en te wantrouwen, zolang zij het woord "incident" in de mond blijven nemen. 


3 opmerkingen:

 1. De sluwste en doortrapste is wel Marcouch die gezien zijn eerdere uitspraken duidelijk de Muslim Brotherhood aanhangt. Zijn 'integratie' en 'ferme' uitspraken voor de buhne zijn niets meer dan Taqiyya. De organisaties zijn duidelijk to dommig, door over incendenten te spreken.

  Maar Marcouch is echt heel intelligent en veel gevaarlijker voor onze cultuur. In de gaten houden die man, en alles wat hij zegt op een gooudschaaltje wegen tegen de gedachte wat de islamisatie te winnen heeft bij mensen zoals hem

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Scherp gezien (de onderstreping in het tweede citaat).
  Een vergelijkbaar geval beschrijf ik hier: http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/ik_ben_een_geleerde/

  Jneid tegen Belkacem: "Als zij de moslimvrouwen lastigvallen, ben jij in staat om ze te beschermen?"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Als het moslimorgaan spreekt van een incident, is men dus op voorhand niet bereid het probleem onder ogen te komen. Antisemitisme is namelijk inherent aan het mohammedanisme."

  Je valt hier over één gebruikt woord, bovendien is het geen letterlijk citaat van de betreffende organisatie, dus valt er eigenlijk niets uit af te leiden.
  Je gebruikt ook geen argumenten, anders dan "Wie zich een klein beetje heeft verdiept in ..."

  Volgens jou zijn dus ook alle moslims antisemieten.
  Wellicht heb je gebruik gemaakt van dezelfde redenatie waarmee alle westerlingen als kapitalistische honden kunnen worden gezien?


  Als alle moslims jodenhaters zijn, zijn alle christenen dat ook.
  Ergens is het toch wel een beetje vreemd om als niet gelovige voor een gelovige te gaan bepalen hoe diegene zijn/haar religieuze teksten moet interpreteren. Misschien zijn "de moslims" wel een stuk slimmer dan jij denkt, en weten ze best hoe ze bepaalde teksten (niet) moeten interpreteren.

  BeantwoordenVerwijderen